petak, 25. siječnja 2013.

Zašto je važno koristiti najnovije verzije računalnih aplikacija






Tehničke Promjene
Kodovi se često mijenjaju - barem jednom godišnje. Koristeći najnovije verzije softverskih programa osiguravate da su vaši izračuni u skladu s nedavnim izmjenama i dopunama koja su napravljena u šiframa.

Poboljšane sposobnosti
Osim tehničkih izmjena, ICAS konstantno dodaje programima više mogućnosti i korisnički-fokusiranih poboljšanja. Ta poboljšanja omogućavaju učinkovitije korištenje programa. Mnoga od poboljšanja su izravna posljedica korisničkih prijedloga.

 Radne Promjene
Vaše operativno okruženje stalno se mijenja. Brža, moćnija računala su uvijek na raspolaganju. Operacijski sustavi mijenjaju se svakih 12 do 18 mjeseci. Korporacije redovito mijenjaju i ažuriraju mrežne sustave. Kontinuirane promjene znače da se vaš računalni software mora prilagoditi promjenjivom okruženju. Koristeći najnovije verzije računalnih aplikacija osiguravate da vaš sofware i dalje radi bez problema.

Aplikacijske ispravke
Bez obzira koliko dobro testirani, činjenica je da svi programi sadrže pogreške. Dobavljači softwarea  koji odbijaju priznati greške nisu iskreni. ICAS vodi politiku kojom ispravlja pogreške softwarea čim je prije moguće, sve hitne popravke i zakrpe za korisnike objavljuje putem Interneta.

Korištenjem najnovijih verzija ICAS-ovih računalnih aplikacija, osiguravate da software koji koristite ima ažuriranja svih prijavljenih pogrešaka iz prethodnih verzija, te da se sve novootkrivene pogreške mogu  “zakrpati“ s Interneta. (Nadogradnje se primjenjuju samo na najnovijim verzijama softwarea)

Trenutne verzije ICAS-ovih proizvoda:



Nema komentara:

Objavi komentar