petak, 27. svibnja 2016.

Na nedavno održanom 13. seminaru o tlačnoj opremi predstavili smo se sa najmodernijim tehnologijama u području snimanja postoječeg stanja cjevovoda.
Tvrtka Numikon kao zastupnik tvrtke Intergraph u svojem radu koristi ujedno i sve blagodati softvera koje nudi. Uključivši se u proces 'legalizacije' cjevovoda prije par godina, tvrtka je tražila način kako ubrzati cjelokupnu izradu potrebne dokumentacije. Uz pomoć Intergraphovih softvera, njihove zajedničke intergracije i totalnih stanica Leica u tome se i uspijelo. Ne samo što je time skraćeno vrijeme snimanja trodimenzionalnih modela na terenu i ubrzano vrijeme izrade dokumentacije, nego je time povećana i točnost i smanjene su neželjene greške koje se mogu javiti u postupku. Također je smanjen rizik izlaganja djelatnika povredama tijekom samog snimanja, tj. mjerenja (nepotrebno penjanje, približavanje opasnim mjestima i sl). Učinkovitost je povećana čak šest puta, što je prepoznala i tvrtka Intergraph pa je nedavno objavila 'Case Study' o takvoj primjeni i pristupu takvom načinu rada.
U skladu s time, valja na primjeru prikazati kako svako, koristeći Integraphova rješenja, može biti brži, točniji i konkurentniji.

Nema komentara:

Objavi komentar